09
jan

Interieur tekenen en interieur laten maken

Het interieur van uw woning is belangrijk. Het zorgt ervoor dat u zich comfortabel voelt, door kleur, vorm en goede indeling. Interveld zorgt voor topkwaliteit op maat. Werken met alle denkbare materialen om uw woonwens samen met u in te vullen. Voor een persoonlijk advies werken we met stappen, van kennismaking, uitwerking droomwens tot aan oplevering van uw interieur. Of het nu gaat om een modern interieur voor woon-, slaap-, of badkamer, een keuken of wasruimte: u bent verzekerd van iets speciaals.

Interieur tekenen

Samen met u als klant kunnen wij 3D tekeningen maken van uw interieur. Heeft u een eigen schets dan kunnen wij deze verwerken in een 3D tekening. Heeft u een architect die de tekening heeft gemaakt? Laat de architect contact met ons opnemen.

Interieur maken

Nadat de tekeningen zijn goedgekeurd gaan wij in ons machinepark werken aan uw interieur. U bent tijdens dit proces ook altijd welkom om te kijken aan de Schoolstraat 2b te Someren. U kunt dan kijken hoe uw interieur wordt opgebouwd en afgewerkt.

Interieur opleveren

Of het nu gaat om een modern interieur voor woon-, slaap-, of badkamer, een keuken of wasruimte de oplevering gaat altijd gepaard met een goed planning samen met de klant. Wij komen het interieur monteren en afwerken wanneer het u uitkomt! Ook na montage kunt u altijd op ons rekenen!