15
jan

Guido van der Velden heet Interveld Interieurwerken

Met trots kunnen we u vertellen dat we na 5 jaar flink gegroeid zijn in ervaring en omvang! Guido van der Velden Keuken en Interieur heet sinds januari 2016 Interveld Interieurwerken.
De nieuwe bedrijfsnaam vertegenwoordigt beter onze expertise, namelijk interieurwerken. We blijven doen wat we al jaren doen, het leveren van kwaliteit met oog voor detail, maar dan onder een nieuwe naam. Deze vernieuwing pas beter bij onze visie en missie die we als bedrijf hebben uitgesproken.

Guido van der Velden heet sinds 2016 Interveld Interieurwerken. De nieuwe nieuwe bedrijfsnaam vertegenwoordigt beter onze expertise, namelijk interieurwerken

Interveld Interieurwerken is een jong en fris interieurbouw bedrijf dat met veel passie en plezier het mooie vak van interieurbouwer uitoefent. De professionele werkplaats is uitgerust met moderne machines om zo de benodigde materialen te verwerken en te combineren.

Eind vorig jaar zijn we gestart met het laten ontwikkelen van ons nieuwe logo. Steenstra Media uit Someren heeft een prachtig resultaat neergezet. Er is dus een nieuw logo ontworpen en een nieuwe huisstijl neergezet. Vanaf heden is ook onze nieuwe website online. Hier kunt u lezen over Interveld en onze opgeleverde projecten bekijken.

Daarnaast is onze werkplaats uitgebreid met nieuwe machines en is de ruimte aan de Schoolstraat 2b erbij getrokken. Kortom, klaar voor de toekomst!